FAQ

Câți oameni intră la un spectacol în spațiului imersiv?

Proiecțiile ISPACE durează 1 oră și conțin mai multe filme imersive care rulează unul după altul. Pentru o experiență plăcută, capacitatea spațiului este de aproximativ 50 de persoane. În cazul în care acest număr nu a fost atins, nu există condiții legate de intrare / ieșire. Fiecare poate intra și ieși când dorește, în limita a 50 de persoane.Vă așteptăm!

Cât durează un spectacol?

Cele trei filme, NAUTILUS – Adventure under the seas (20 min), ART EVOLVED — From paint to pixels (20 min), INFINITE HORIZONS — To the stars and beyond (20 min), sunt difuzate unul după altul în ISPACE. Nu există limită de timp pentru vizitatori. Pentru a vă bucura de toate spectacolele, vă sugerăm să vă intrati cu cel puțin 45-60 de minute înainte de ora închiderii

Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces gratuit?

A În fiecare lună, avem disponibile 10 bilete gratuite pentru persoanele cu dizabilități, distribuite în ordinea sosirii, exclusiv în zilele de luni. Aceste bilete pot fi obținute direct de la locație, vă rugăm să aveți cu dumneavoastră și certificatul de handicap. Spațiul nostru este accesibil și pentru cei care folosesc scaun cu rotile.

Este permis accesul cu animale?

Accesul cu animale de companie nu este permis, în locație sunt proiecții 360 și sunete cu intensitate variabilă, iar reacțiile animalelor pot fi imprevizibile în fața acestor stimuli. Proiecțiile includ și secvențe pe podea, ceea ce poate afecta confortul animalelor de companie. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cine beneficiază de reducere?

Momentan există un preț unic de acces, 50 lei/bilet.
Se aplică o reducere de 10% pentru grupuri familiale de 3 persoane.
Se acordă o reducere de 15% pentru grupuri familiale formate din 4 persoane.
Se acordă o reducere personalizată pentru grupuri mai mari de 10 persoane,
printr-un email trimis în prealabil la adresa hello@ispace.ro. Vă așteptăm!